БългарскиEnglish * Контакти * Карта на сайта * RSS

team_head.png

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на програма „Права, равенство и гражданство” на Европейския съюз от Секретариата на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси чрез администрацията на Министерския съвет.

Чат

УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ,

УВАЖАЕМИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА САЙТА НА НССЕИВ,

Това е чатът, свързан с проекта за изграждане на Национална ромска платформа.

Той ще даде възможност да продължим нашите дискусии и след приключване на физическите ни срещи по места. Надяваме се, да създадем едно виртуално пространство, което да улесни и да направи постоянен диалога помежду ни и да заздрави Вашето сътрудничество. Тук ще може да обсъждаме темите, за които не е останало достатъчно време на срещите ни с Вас. Ще организираме и нарочни дискусии по определени, предварително теми. Също така ще се постараем да каним и интересни гости /отговорни фактори/,на които ще имате възможност зададете въпроси, които Ви вълнуват във връзка с работата Ви за процеса на интегриране на ромите.

Първият чат се проведе на 1 февруари/сряда/, 2017г. от 14ч. до 16ч.

 

За да се включите в чата не се изисква специална регистрация, необходимо е да си изберете потребителско име /парола не се изисква/.

Молбата ни е да пишете на кирилица.

Моля, следете сайта на НССЕИВ за следващи чатове – ще се постараем да ги обявяваме значително по-рано, за да имате време да предвидите своето участие.

Предстоящи чат-форуми:

·         на 11 април/вторник/, 2017г. от 14ч. до 15ч. Тема: Здравето и ромската общност;

·         на 04 май/четвъртък/, 2017г. от 14ч. до 15ч. - Тема: Младите роми и възможностите за работа;

·         на 23 май/ вторник/, 2017г. от 14ч. до 15ч. - Тема: Образованието  - ключът към реалната интеграция;

 

Очакваме Вашето активно участие с мнения, въпроси, предложения. Благодарим предварително за Вашия интерес.

 ВХОД В ЧАТА 

Тази рубрика е създадена с финансовата подкрепа на програма „Права, равенство и гражданство” на Европейския съюз. Цялата отговорност за съдържанието се носи от Секретариата на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси чрез администрацията на Министерския съвет и при никакви обстоятелства не може да се приема като официална позиция на Европейската комисия.

Начало | Контакти | Карта на сайта | Условия за ползване | Вход в системата
Национален съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси
© 2006, Всички права запазени